proficegalapitas.hu                                          [Vissza a főoldalra]


CÉGMÓDOSÍTÁS

A gyakorlatban sok esetben kell módosítani a cég társasági szerződését. Általánosságban elmondható, hogy minden esetben, amikor a tagok elhatározása miatt a társaságban /adatokban/ olyan változások történnek, amelyek hatására a cégnyilvántartásban rögzített adatok változnának, módosítani kell a társasági szerződést is és a változásokat be kell jelenteni a Cégbíróságon.


Ezekben az esetekben is különbséget kell tenni aközött, hogy a módosítandó cég társasági szerződése már eleve szerződésminta alapján készült vagy még a régi Társasági törvény szerint. Itt főleg a 2006 előtt készült vagy a 2006 után már nem módosított társasági szerződésekről lehet szó.


A társasági szerződés módosítása során csak azokat az adatokat kell változtatni a szerződésben, amelyek változtatásáról a tagok döntenek /kivéve persze, ha a szerződés olyan régi, hogy az egészet át kell dolgozni/.

Cégalapítás, cégmódosítás, cégek alapítása, cégek módosítása, cégbírósági eljárás, cégek alapító okiratainak módosítása, cégalapítás Nyíregyháza, cégalapítás Debrecen, nyíregyházi cégalapítás, debreceni cégalapítás, cégalapítás Nyíregyházán, cégalapítás Debrecenben, cégmódosítás Nyíregyháza, cégmódosítás Debrecen, nyíregyházi cégmódosítás, debreceni cégmódosítás, cégmódosítás Nyíregyházán, cégmódosítás Debrecenben, cégalapítás azonnal, cégmódosítás azonnal, cégek alapítása

© 2016