proficegalapitas.hu                                   [Vissza a főoldalra]HATÁRIDŐK


  1. Cégalapítás:   az alapításhoz szükséges összes adat rögzítése után 24 órán belül a cég anyaga bekerül a Cégbíróságra, amennyiben az összes alapító aláírta a szükséges okiratokat. A Cégbíróság a szerződésmintával készült társaságot a beérkezést követő 1 órán belül bejegyzi. A nem szerződésmintával készült társaságot a Cégbíróság a beérkezést követő legkésőbb 15 napon belül jegyzi be. A Cégbírósági határidőket munkanapra kell érteni.

  2. Cégmódosítás: ha a módosítandó társasági szerződés szerződésminta alapján készült, akkor a szükséges összes adat rögzítése után 24 órán belül a cég anyaga bekerül a Cégbíróságra, amennyiben az összes tag aláírta a szükséges okiratokat. Ha a módosítandó társasági szerződés a klasszikus módon, szerződésminta nélkül készült, akkor a módosítások tartalmától függ az okiratok elkészítése, de legfeljebb 2 munkanap.

  3. Cégek adásvétele: ha az eladott cég társasági szerződése szerződésminta alapján készült, akkor a szükséges összes adat rögzítése után 24 órán belül a cég anyaga bekerül a Cégbíróságra, amennyiben az eladó(k) és vevő(k) aláírta/aláírták a szükséges okiratokat. Ha a módosítandó társasági szerződés a klasszikus módon, szerződésminta nélkül készült, akkor a módosítások tartalmától függ az okiratok elkészítése, de legfeljebb 2 munkanap.

  4. Cégek megszüntetése végelszámolással: itt a jogerős megszűnés időpontjáig általában hónapok telnek el, attól kezdve, hogy a tagok bejelentik a megszüntetés szándékát a Cégbíróságnak.

Cégalapítás, cégmódosítás, cégek alapítása, cégek módosítása, cégbírósági eljárás, cégek alapító okiratainak módosítása, cégalapítás Nyíregyháza, cégalapítás Debrecen, nyíregyházi cégalapítás, debreceni cégalapítás, cégalapítás Nyíregyházán, cégalapítás Debrecenben, cégmódosítás Nyíregyháza, cégmódosítás Debrecen, nyíregyházi cégmódosítás, debreceni cégmódosítás, cégmódosítás Nyíregyházán, cégmódosítás Debrecenben, cégalapítás azonnal, cégmódosítás azonnal, cégek alapítása

© 2016